35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Zakelijk

Uw zakelijke partner in graveren en frezen

We voorzien de industrie van professionele gravures en gefreesde projecten. Deze industrie is uiteenlopend van de scheepsbouw, tot medische zorg en machine bouw. We zijn gespecialiseerd in het ontvangen van grote, complexe orders. Hierin denken wij in oplossingen, om zo het beste resultaat neer te zetten.

Plan een afspraak of bekijk onze succesvolle projecten.

Onderstaande diensten zijn gericht op de zakelijke en industriële markt. Waarbij we gespecialiseerd zijn in het verwerken van grote orders en denken we mee met complexe problemen.

(3D) LASERGRAVEREN

Wij beschikken over een laser graveermachine. Deze kan op de milimeter na laser gravures maken op veel verschillende materialen. Van kunststof tot hard metaal, mogelijkheden zijn zeer variabel.

MACHINEPLATEN

Machineplaten of waarschuwingsplaten gravuren wij uit messing, aluminium of RVS. Deze platen zijn perfect om uw logo/bedrijf te tonen op machines, of om een boodschap aan te geven.

BEDIENINGSPANELEN

Wij frezen bedieningspanelen uit aluminium. Bedieningspanelen hebben brede doeleinden. Van de zorg tot machine- en scheepsbouw.

ELECTRONICA

Wij frezen en ontwerpen hoogwaardige, industriële behuizingen. Deze kunnen bedoeld zijn voor het beschermen van computers of dergelijke apparten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen