35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Over ons

ONS VERHAAL

Uw partner op het gebied van metaalbewerking

Uw graveer- of freesopdracht krijgt bij ons de juiste aandacht. We streven naar volledige klantentevredenheid en denken graag met u mee. Keer op keer worden er andere eisen aan een eindproduct gesteld. Het kan zijn dat uw product in aanraking komt met bijvoorbeeld chemicaliën of bloot gesteld wordt aan weersinvloeden.

We kunnen u precies adviseren, uit welk materiaal uw product het beste vervaardigd kan worden. Ook kunnen we u informeren hoe het beste uw gravure kan worden ingelakt zodat jarenlang een hoogwaardig eindresultaat gegarandeerd blijft.

Ons verhaal

Onze naam zegt het al, we zijn volledig gespecialiseerd in industriële 3D laser, graveer- en freestechniek. Wij zijn 35 jaar geleden ontstaan vanuit Nenafa. Dhr. Nijdeken is kleinschalig als zelfstandige in een schuur begonnen met graveren in Apeldoorn.

De verhuizing naar Hengelo was een logisch vervolg doordat er in deze regio veel klanten zitten. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een hoogwaardig graveerbedrijf. We beschikken dan ook over hooggekwalificeerde medewerkers en de modernste machines en apparatuur.

Beste technologie voor het beste resultaat

Onze nieuwe Datron freesmachines zijn op dit moment de Rolls Royce onder de vlakbed freesmachines waardoor we in staat zijn dubbelzijdige bewerkingen binnen honderdste van millimeters te kunnen frezen, het formaat, van heel klein tot heel groot, 2500 mm lang is voor ons geen enkel probleem en dit binnen 0.02 mm lukt probleemloos met ons machinepark.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Machine voor lasergravures bij Nijdeken Graveer- en Freestechniek

Na het vestigen in Hengelo is het graveren uitgebreid met de laser graveertechniek en met het frezen van front- en bedieningspanelen uit vlakke aluminium plaat, deze technieken zijn net als het graveren tot kunst verheven waardoor Nijdeken nu met heel hoogwaardige graveer- en freesmachines de markt kan bedienen.

In samenwerking met onze oppervlaktebehandelaars kunnen wij uw aluminium producten voorzien van diverse oppervlakte behandelingen zoals bijvoorbeeld, Surtec 650, een anodiseerlaag in diverse kleuren, of een poedercoating.
Neem contact op

Niels Bezemer

Commercieel manager

+31 (6) 418 30 256 Stuur een appje! n.bezemer@nijdeken.nl

Leo Huijser

Algemeen directeur

+31 (6) 224 85 509 Stuur een appje! leo@nijdeken.nl

Sterke groei binnen Nijdeken

De laatste jaren is er mede door een overname, de leiding in andere handen gekomen en door diverse investeringen een sterke groei doorgemaakt waarbij kwaliteit en vakmanschap de drijfveer is.
Momenteel hebben wij 17 personeelsleden in dienst die zich dagelijks voor u inzetten.

Kortom, wij zijn de graveurs met een beetje meer, en willen u laten meeprofiteren van onze uitgebreide expertise.

NEEM CONTACT MET ONS OP
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen