35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Over ons

ONS VERHAAL

Uw partner op het gebied van metaalbewerking

Uw graveer- of freesopdracht krijgt bij ons de juiste aandacht. We streven naar volledige klantentevredenheid en denken graag met u mee. Keer op keer worden er andere eisen aan een eindproduct gesteld. Het kan zijn dat uw product in aanraking komt met bijvoorbeeld chemicaliën of bloot gesteld wordt aan weersinvloeden.

We kunnen u precies adviseren uit welk materiaal uw product het beste vervaardigd kan worden. Om u jarenlang een hoogwaardig resultaat te garanderen, kunnen wij u adviseren hoe uw gravure het beste kan worden ingelakt.

Ons verhaal

Wij zijn volledig gespecialiseerd in industriële 3D laser-, graveer- en freestechniek. Wij zijn 35 jaar geleden ontstaan vanuit Nenafa. De heer Nijdeken is kleinschalig als zelfstandige in een schuur begonnen met graveren in Apeldoorn.

De verhuizing naar Hengelo was een logisch vervolg doordat er in deze regio veel klanten zitten. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een hoogwaardig graveerbedrijf. We beschikken dan ook over hooggekwalificeerde medewerkers en de modernste machines en apparatuur.

Tevens is Nijdeken Graveer- en Freestechniek B.V. lid van de koninklijke metaalunie.

Beste technologie voor het beste resultaat

Onze nieuwe Datron freesmachines zijn op dit moment de Rolls Royce onder de vlakbed freesmachines waardoor we in staat zijn dubbelzijdige bewerkingen binnen een honderdsten van millimeters te kunnen frezen, het formaat van heel klein tot heel groot. 2500 mm lang is voor ons geen enkel probleem en dit lukt ons met ons machinepark binnen 0.02 mm probleemloos.

NEEM CONTACT MET ONS OPNeem contact op

Niels Bezemer

Commercieel manager

+31 (6) 418 30 256 Stuur een appje! n.bezemer@nijdeken.nl

Leo Huijser

Algemeen directeur

+31 (6) 224 85 509 Stuur een appje! leo@nijdeken.nl

Sterke groei binnen Nijdeken

Door een overname is de leiding in andere handen gekomen en door diverse investeringen is er een sterke groei doorgemaakt waarbij kwaliteit en vakmanschap de drijfveren waren.
Momenteel hebben wij 17 personeelsleden die zich dagelijks voor u inzetten.

Kortom, wij zijn de graveurs met een beetje meer, en willen u laten meeprofiteren van onze uitgebreide expertise.

NEEM CONTACT MET ONS OP
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen