Home > Over Nijdeken

OVER NIJDEKEN

Oneindig veel mogelijkheden bij Nijdeken

Samen met onze klanten een goed product maken, dat is in het kort wat Nijdeken doet.

Wij overleggen met hen over de mogelijkheden en maken het gewenste product.

Onze organisatie is hierop ingericht. Prettig voor u, want u weet dat u het beste product krijgt.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in industriële 3D laser-, graveer- en freestechniek. Daarbij maken we gebruik van de modernste machines en apparatuur. Onze nieuwe Datron freesmachines zijn de beste vlakbed freesmachines. Hiermee zijn we in staat om voor u dubbelzijdige bewerkingen binnen honderdsten van millimeters te frezen. Grote of kleine formaten, het is geen probleem voor ons.

Ook kunnen wij u adviseren over de afwerking. Komt uw product in aanraking met chemicaliën of wordt het blootgesteld aan weersinvloeden? Hiervoor hebben wij innovatieve oplossingen.
Zoals u leest, wij hebben alles in huis om voor u de beste producten te maken waar u jarenlang plezier van zult hebben.

35+
Jaar ervaring
5000+
Projecten
25+
Werknemers

ERVAAR

Ons vakmanschap van ontwerp tot realisatie

ONZE

Geschiedenis & groei

Nijdeken is 35 jaar geleden ontstaan vanuit de Nederlandse Naamplaten Fabriek (Nenafa). Met een plan en een toekomstvisie in zijn hoofd is de heer Nijdeken na zijn werk bij Nenafa begonnen met freeswerk in de schuur in zijn achtertuin. Door zijn klantgerichte instelling en zijn specialisme werd de heer Nijdeken zo succesvol dat hij al snel een eigen pand in Apeldoorn kon betrekken.

Veel van de klanten waren gevestigd in Hengelo en omgeving. Daarom lag de verhuizing naar Hengelo voor de hand. In 2019 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Granaatstraat 54 op het bedrijventerrein Twentekanaal Zuid te Hengelo. Ons nieuwe pand heeft een oppervlakte van ruim 2000 m2.

In ons nieuwe pand in Hengelo is het graveren uitgebreid met de laser graveertechniek en met het frezen van front- en bedieningspanelen uit vlakke aluminium plaat. Deze technieken zijn net als het graveren tot kunst verheven waardoor Nijdeken nu met heel hoogwaardige graveer- en freesmachines de markt kan bedienen.

Nijdeken zal ook in de toekomst investeren in mensen en machines om u optimaal te kunnen blijven bedienen.

ONZE

Contactpersonen

Leo Huijser

Directeur Nijdeken

leo@nijdeken.nl

Hans Klein Nagelvoort

Werkvoorbereider/planner

h.kleinnagelvoort@nijdeken.nl

Hans Bakker

Werkvoorbereider/planner

h.bakker@nijdeken.nl

Paul Krommedijk

Accountmanager

verkoop@nijdeken.nl

Karin ter Braak

Financieel Manager

karin@nijdeken.nl