Granaatstraat 54 - 7554 TR - Hengelo
074 - 2420445
info@nijdeken.nl

Brandstempels

Merken van onderdelen….

Toepassingen van brandstempels zijn heel divers. Brandstempels zijn geschikt voor het branden en merken van diverse onderdelen. U kunt hierbij denken aan het branden van uw logo in hout, het brandmerken van pallets, stempelen van vlees, branden op leer, kunststof, rubber, karton, kurk, fineer en heel zacht hout. Om welk materiaal het nu ook gaat, onze elektrische brandstempels zijn de perfecte oplossing om een brandmerk te plaatsen. Ze zijn ook veilig en gemakkelijk in gebruik. Electrische brandstempels worden onder andere door horeca ondernemers en meubelmakers gebruikt. Het wattage is afhankelijk van het formaat van de brandplaat en de ondergrond waarop gebrand gaat worden. Wij leveren momenteel brandstempels van 200 Watt tot en met brandstempels van 800 Watt. Daarnaast kan het wenselijk zijn om een warmte regelaar te gebruiken, wat afhankelijk is van het te branden voorwerp. Alle gravures zijn mogelijk van teksten tot logo’s.

NEEM CONTACT OP

Unieke werking

Brandstempels hebben een unieke werking. Door de hitte van het verwarmingselement wordt de messing brandplaat met je eigen ontwerp gebrandmerkt in het materiaal. Een brandmerk maken voor op je horeca-inboedel, pallets of kunstwerken met eigen logo, doe je bij ons zonder enige moeite.
Vanzelfsprekend is de kwaliteit van het te branden oppervlakte mede afhankelijk van de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat. Brandplaten zijn afhankelijk van het type uitwisselbaar. U hoeft dus geen complete nieuwe set aan te schaffen. Informeer naar de mogelijkheden.
Kijk ook op onze site brandenslagstempels.nl voor prijzen en mogelijkheden.
Hier enkele voorbeelden van elektrische brandstempels. We leveren het elektrische brandapparaat en graveren de brandplaat.

SHOP