35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Metaal behuizingen

Gespecialiseerd in metaal behuizingen

Het ontwerp en de fabricage van hoogwaardige industriële behuizingen. Metaal behuizingen worden veelal van aluminium gemaakt. Tegenwoordig is vrijwel elk gewenst materiaal geschikt om elektronica behuizingen te maken. Het materiaal aanbod bestaat naast aluminium ook uit roestvast staal, polyester en ABS.

We kunnen uw industriële behuizingen leveren in elke gewenste afwerking en voorzien van gravures, logo en teksten. Vanzelfsprekend kunnen wij uw behuizing leveren met elke gewenste afdichting.

NEEM CONTACT OP

Uitgelichte behuizigen

Wij kunnen elk type elektronica behuizing maken. Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Elektronica componenten

Ook voor toepassingen met elektronica kunt u bij Nijdeken terecht.
We leveren hiervoor onderdelen die we frezen. Ook voeren we bewerkingen uit in door u aangeleverde kasten of koelblokken. Vaak kunnen we dienen als schakel tussen uw elektronica en de montage.
Uw extructie profiel aanpassen door diverse freesbewerkingen of voorzien van schroefdraad en schroefdraadgaten. Ook is er de mogelijkheid uit aluminium een compleet assemblage product te frezen. Het maken van complete behuizingen inclusief zetkant en laswerk kunnen we volledig voor u verzorgen. Ook het anodiseren en kleuren behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Behuizingen gefreesd voor Taiko Audio

Behuizingen met eigen kenmerk 

Behuizingen hebben veel toepassingen. Wij kunnen zorgen voor een micro secure afwerking dankzij ons uitgebreide machinepark. Daarnaast kunnen we de behuizing ook voorzien van uw logo in reliëf. Zo geeft u het product een unieke en professionele uitstraling op een anonieme manier. 

Contact voor behuizingen

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Click or drag a file to this area to upload.
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen