35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Elektronica behuizingen

Gespecialiseerd in elektronica behuizingen

Het ontwerp en de fabricage van hoogwaardige industriële behuizingen. Het elektronica behuizingen worden veelal van aluminium gemaakt. Tegenwoordig is vrijwel elk gewenst materiaal geschikt om elektronicabehuizingen te maken. Het materiaal aanbod bestaat naast aluminium ook uit roestvast staal, polyester en ABS.

We kunnen uw industriële behuizingen leveren in elke gewenste afwerking en voorzien van gravures, logo en teksten. Vanzelfsprekend kunnen wij uw behuizing leveren met en elk gewenste afdichting.

NEEM CONTACT OP

Uitgelichte behuizigen

Wij zijn in staat om elke type elektronica behuizingen te maken. Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Elektronica componenten

Ook voor toepassingen met elektronica kunt u bij Nijdeken terecht.
We leveren hiervoor onderdelen die we frezen. Ook voeren we bewerkingen uit, in door u aangeleverde kasten of koelblokken. Vaak kunnen we dienen als schakel tussen uw elektronica en de montage.
Uw extructie profiel aanpassen door diverse freesbewerkingen of voorzien van schroefdraad en schroefdraad gaten. Ook is er de mogelijkheid uit aluminium een compleet assemblage product te frezen. Het maken van complete behuizingen inclusief zetkant en laswerk kunnen we volledig voor u verzorgen. Ook het anodiseren en kleuren behoort uiteraard tot de mopeglijkheden
Informeer naar de mogelijkheden

NEEM CONTACT OP
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen