Granaatstraat 54 - 7554 TR - Hengelo
074 - 2420445
info@nijdeken.nl

Draagplaten

Draagplaten

Draagplaten of controlpanels voor frontfolies en touchscreens maken we uit Aluminium plaat. De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraamschakelaars. Deze aluminium draagplaten kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en verzinkingen zodat uw touchscreen naadloos kan worden gemonteerd waarna frontfolie het geheel tot een representatief product maakt. Veelal worden deze dragers gebruikt voor de machinebouw en in de medische industrie.

draagplaten-nijdeken-5

Het aluminium wat geanodiseerd is heeft niet alleen een technische functie maar ook een fraaie look. Wilt u uw printplaten achter uw bedieningspaneel monteren dan kunnen wij deze voorzien van draadeinden van de firma PEM. PEM is wereld leidend op het gebied van inpersbouten. Op tekeningen staat dan ook al vaak de afkorting FH of FHL voorgeschreven. Omdat we machines hebben met een maximaal bereik van 2500x1250 mm kunnen we efficiënt produceren. Na het frezen worden ze meestal geanodiseerd (blank, zwart, of andere kleur). Tenslotte voorzien van inpers bouten en -afstandssteunen.

Series van enkel stuks (prototypes of bijvoorbeeld dashboardpanelen voor luxe boten) tot honderden stuks. Hieronder vind u een selectie van producten die wij gemaakt hebben.

Mocht u vragen hebben over onze producten, neem gerust contact met ons op.