35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Draagplaten

Draagplaten frezen bij Nijdeken

Wilt u draagplaten of frontpanelen laten maken? Bij Nijdeken in Hengelo bent u aan het juiste adres.

Draagplaten of controlepanels voor frontfolies en touchscreens maken we uit aluminium plaat. De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars.
Deze aluminium draagplaten kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en verzinkingen zodat uw touchscreen naadloos kan worden gemonteerd, waarna frontfolie het geheel tot een representatief product maakt. Veelal worden deze dragers gebruikt voor de machinebouw en in de medische industrie.

NEEM CONTACT OP

Persbouten

Wij hebben de machines om uw draagplaten of frontpanelen te kunnen voorzien van bouten. Hiermee is uw plaat helemaal klaar om aangebracht te worden op de desbetreffende machines. Zie hier een demonstratievideo.

Specificaties draagplaten

Het aluminium dat geanodiseerd is heeft niet alleen een technische functie maar ook een fraaie look. Wilt u uw printplaten achter uw bedieningspaneel monteren dan kunnen we deze voorzien van draadeinden van de firma PEM. PEM is wereldleidend op het gebied van inpersbouten. Op tekeningen staat dan ook al vaak de afkorting FH of FHL voorgeschreven.

Omdat wij machines hebben met een maximaal bereik van 2.500×1.250 mm kunnen we efficiënt produceren. Na het frezen worden de draagplaten meestal geanodiseerd (blank, zwart, of een andere kleur). Tenslotte voorzien van inpers bouten en -afstandssteunen.
Series van enkele stuks (prototypes of bijvoorbeeld dashboardpanelen voor luxe boten) tot honderden stuks. 

VRAAG OFFERTE AAN

Contact voor draagplaten

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Click or drag a file to this area to upload.
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen