35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Draagplaten

Draagplaten frezen bij Nijdeken

Wilt u draagplaten of frontpanelen laten maken? Bij Nijdeken te Hengelo bent u aan het goede adres.

Draagplaten of controlepanels voor frontfolies en touchscreens maken we uit Aluminium plaat. De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars.
Deze aluminium draagplaten kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en verzinkingen zodat uw touchscreen naadloos kan worden gemonteerd waarna frontfolie het geheel tot een representatief product maakt. Veelal worden deze dragers gebruikt voor de machinebouw en in de medische industrie.

NEEM CONTACT OP

Persbouten

We hebben de machines om uw draagplaten of frontpanelen te kunnen voorzien van bouten. Hiermee is uw plaat helemaal klaar om aangebracht te worden op de desbetreffende machines. Zie hier een demonstratievideo.

Specificaties draagplaten

Het aluminium wat geanodiseerd is heeft niet alleen een technische functie maar ook een fraaie look. Wilt u uw printplaten achter uw bedieningspaneel monteren dan kunnen we deze voorzien van draadeinden van de firma PEM. PEM is wereld leidend op het gebied van inpersbouten. Op tekeningen staat dan ook al vaak de afkorting FH of FHL voorgeschreven.

Omdat we machines hebben met een maximaal bereik van 2500×1250 mm kunnen we efficiënt produceren. Na het frezen worden ze meestal geanodiseerd (blank, zwart, of andere kleur). Tenslotte voorzien van inpers bouten en -afstandssteunen.
Series van enkel stuks (prototypes of bijvoorbeeld dashboardpanelen voor luxe boten) tot honderden stuks. 

VRAAG OFFERTE AAN

Contact voor draagplaten

Vul hieronder het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen