35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Bedieningspanelen

Bedieningspanelen frezen

Bij Nijdeken zijn we gespecialiseerd in het frezen van bedieningspanelen met uiteenlopende doeleinden. Door onze hoogwaardige machines leveren we altijd het beste resultaat.

Bedieningspanelen maken we uit aluminium plaat. Deze kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars en/of touchscreen. Deze panelen kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en eventueel persbouten.

BEDIENINGSPANELEN

Bedieningspanelen voor frontfolies en touchscreens uit aluminium plaat.
De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars.

DRAAGPLATEN

Draagplaten of controlepanels gefreesd uit aluminium plaat.
Veelal worden deze dragers gebruikt voor de machinebouw en in de medische industrie.

FRONTPANELEN

Ook bij deze aluminium gefreesde panelen is het mogelijk om deze te voorzien van persbouten, bussen of moeren.
Toepassingen hiervoor zijn heel breed.

SUPERJACHT PANELEN

Nijdeken is al jaren marktleider in exclusieve front en bedieningspanelen voor het instrumentarium van superjachten.

Bekijk of frezen uit aluminium plaat wat voor u is.

NEEM CONTACT OP

Bedieningspaneel

Bedieningspanelen voor frontfolies en touchscreens maken we uit Aluminium plaat. De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars.
Deze aluminium draagplaten kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en verzinkingen zodat uw touchscreen naadloos kan worden gemonteerd waarna frontfolie het geheel tot een representatief product maakt.
Het aluminium wat geanodiseerd is heeft niet alleen een technische functie maar ook een fraaie look.

NEEM CONTACT OP

Draagplaten frezen

Draagplaten zijn vooral bedoeld om een folie te dragen, bij een bedieningspaneel of frontpaneel is het paneel zelf voorzien van de opdruk of gravure, en komt er geen folie op.
Meestal worden deze panelen na afwerking nog geanodiseerd of gechromateerd, afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Wilt u uw printplaten achter uw bedieningspaneel monteren dan kunnen we deze voorzien van draadeinden.
Voor de scheepsbouw zijn er al veel mogelijkheden om jachten en boten te personaliseren en de frontpanelen of bedieningspanelen in toe te passen.

Vraag uw offerte aan of lees meer over de draagplaten

VRAAG OFFERTE AANDRAAGPLATEN

Frontpanelen

We maken onderscheid tussen draagplaten en frontpanelen.
De draagplaat is vooral bedoeld om een folie te dragen, bij een bedieningspaneel of frontpaneel is het paneel zelf voorzien van de opdruk of gravure, en komt er geen folie op.
Meestal worden deze panelen na afwerking nog geanodiseerd of gechromateerd, afhankelijk van het materiaal dat u kiest.
Ook bij deze panelen is het mogelijk om deze te voorzien van persbouten, bussen of moeren. Toepassingen hiervoor zijn heel breed.
Voor de scheepsbouw zijn er al extreem veel mogelijkheden om jachten en boten te personaliseren en de frontpanelen of bedieningspanelen in toe te passen.

In de machinebouw is het uiteraard ook erg fraai om een gegraveerde aluminium plaat van schakelaars te voorzien. Neem contact op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Bedieningspanelen jachten

Nijdeken is al jaren marktleider in exclusieve front en bedieningspanelen voor het instrumentarium van superjachten. Uiteraard leveren we alles wat met graveren en frezen te maken heeft in deze exclusieve kwaliteitsklasse. Alle dashboard panelen worden altijd door ons op kwaliteit gecontroleerd. Ons bedrijf heeft hiervoor de juiste mensen en apparatuur in huis.
Alles wordt exact naar wens van de klant gemaakt en wij gaan geen uitdaging uit te weg.
Er worden zeer hoge eisen worden gesteld aan het vervaardigen van producten voor deze luxueuze jachtbouw. Wij zijn dan ook trots dat we de kwaliteit kunnen leveren die men verwacht.

Informeer naar de mogelijkheden voor frezen in de scheepsbouw.

NEEM CONTACT OP

Contact voor bedieningspanelen

Vul hieronder het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen