35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Bedieningspanelen

Bedieningspanelen frezen

Nijdeken is gespecialiseerd in het frezen van bedieningspanelen met uiteenlopende doeleinden. Door onze hoogwaardige machines leveren we altijd het beste resultaat.

Bedieningspanelen worden gemaakt uit aluminium plaat. Deze kunnen functioneren als drager voor uw membraanschakelaars en/of touchscreen. Deze panelen kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en eventueel persbouten.

BEDIENINGSPANELEN

Bedieningspanelen voor frontfolies en touchscreens uit aluminium plaat.
De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars.

DRAAGPLATEN

Draagplaten of controlepanels gefreesd uit aluminium plaat.
Veelal worden deze dragers gebruikt voor de machinebouw en in de medische industrie.

FRONTPANELEN

Ook bij de aluminium gefreesde panelen is het mogelijk om deze te voorzien van persbouten, bussen of moeren.
Toepassingen hiervoor zijn heel breed.

DISPLAY VENSTERS

Uit kunststof bewerkte display vensters om te plaatsen in de panelen. Toepasbaar ook op draagplaten en andere gefreesde producten.

Bedieningspaneel

Bedieningspanelen voor frontfolies en touchscreens maken we uit aluminium plaat. De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraanschakelaars.
De aluminium draagplaten kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en verzinkingen zodat uw touchscreen naadloos kan worden gemonteerd, waarna frontfolie het geheel tot een representatief product maakt.
Het aluminium dat geanodiseerd is heeft niet alleen een technische functie maar ook een fraaie look.

NEEM CONTACT OP

Draagplaten frezen

Draagplaten zijn vooral bedoeld om een folie te dragen. Bij een bedieningspaneel of frontpaneel is het paneel zelf voorzien van de opdruk of gravure en komt er geen folie op.
Meestal worden deze panelen na afwerking nog geanodiseerd of gechromateerd, afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Wilt u uw printplaten achter uw bedieningspaneel monteren dan kunnen we deze voorzien van draadeinden.
Voor de scheepsbouw zijn er al veel mogelijkheden om jachten en boten te personaliseren en de frontpanelen of bedieningspanelen toe te passen.

Vraag uw offerte aan of lees meer over de draagplaten

VRAAG OFFERTE AANDRAAGPLATEN

Frontpanelen

Wij maken onderscheid tussen draagplaten en frontpanelen.
De draagplaat is vooral bedoeld om een folie te dragen. Bij een bedieningspaneel of frontpaneel is het paneel zelf voorzien van de opdruk of gravure en komt er geen folie op.
Meestal worden deze panelen na afwerking nog geanodiseerd of gechromateerd, afhankelijk van het materiaal dat u kiest.
Ook bij deze panelen is het mogelijk om ze te voorzien van persbouten, bussen of moeren. Toepassingen hiervoor zijn heel breed.
Voor de scheepsbouw zijn er al extreem veel mogelijkheden om jachten en boten te personaliseren en de frontpanelen of bedieningspanelen toe te passen.

In de machinebouw is het uiteraard ook erg fraai om een gegraveerde aluminium plaat van schakelaars te voorzien. Neem contact op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Contact voor bedieningspanelen

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Click or drag a file to this area to upload.
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen