35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Frezen uit plaat

Frezen in metalen

We zijn gespecialiseerd in het frezen of verspanen van aluminium, RVS of kunststof platen. Voor elke toepassing kunnen wij uw halffabrikaat of eindproduct frezen. Wanneer u het kunt bedenken, kunnen wij het frezen. Ons gemotiveerde team maakt uw idee werkelijkheid. 

BEDIENINGSPANELEN

Wij frezen bedieningspanelen uit aluminium. Bedieningspanelen hebben brede doeleinden. Van de zorg tot machine- en scheepsbouw.

ELECTRONICA

Wij frezen en ontwerpen hoogwaardige, industriële behuizingen. Deze kunnen bedoeld zijn voor het beschermen van computers of dergelijke apparaten.

DRAAGPLATEN

Draagplaten of controlepanels dienen als fundering voor het plaatsen van touchscreens of frontfolies. Veel gebruikt in de medische en machine industrie.

OVERIG FREESWERK

Frezen van diverse projecten. Denk aan het frezen van losse letters, kunst, sjablonen en interieurbouw.

Frezen bij Nijdeken

Zie hier een korte demonstratievideo van onze freesmachines bij Nijdeken. Zo krijgt u een goed beeld van de precisie en professionaliteit die wij leveren.

GROOT FORMAAT

 Groot vlakbed

We kunnen op groot formaat frezen en graveren. We beschikken derhalve over vlakbed freesmachines met een groot bereik. Onze grootste machines hebben een bereik van 2500 x 1250 mm. Eventueel kan er door het anders opspannen van een product in een nog groter bereik worden gefreesd.

Ook zijn deze freesmachines door de hoogfrequent spindels, waarmee we bijna 50.000 rpm kunnen maken, uitermate geschikt voor het frezen met freesjes met kleine diameter. Plaatdiktes van 0,25 mm tot 15 mm zijn onze specialiteit op het gebied van frezen.
In allerlei toepassingen zoals:
– vliegtuig industrie
– scheepsbouw
– machinebouw en
– reclame toepassingen

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is frezen?
Frezen is een verspanende bewerking waardoor een frees materiaal wordt verwijderd, dit gebeurt d.m.v. hoog frequent spindels die wel tot 50000 toeren kunnen draaien.
Zo is een hoge precisie en grote snelheid van verspanen mogelijk in materialen.

Uit welke materialen wordt gefreesd?
Frezen kan in veel verschillende materialen. Bij Nijdeken Graveer- en Freestechniek zijn we gespecialiseerd in het frezen van aluminium en kunststoffen.

Waarom voor frezen kiezen?
De kwaliteit, in combinatie met anodiseren of lakken, is hoog en de nauwkeurigheid en vlakheid kunnen worden gegarandeerd. Zo krijg je een hoogwaardig, secuur product.

Welke toepassingen heeft frezen?
Het frezen wordt in iedere technische techniek toegepast van medisch tot op straat.
Heel veel dragers, frontplaten, bedieningspanelen en veel andere producten komen voort uit freeswerk.

Contact voor frezen

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen