35 jaar ervaring
100% Tevredenheidsgarantie
Eigen werkplaats

Frezen uit plaat

Frezen in metalen

Wij zijn gespecialiseerd in het frezen of verspanen van aluminium, RVS of kunststof platen. Voor elke toepassing kunnen wij uw halffabrikaat of eindproduct frezen. Uw gefreesde product kan tevens worden geanodiseerd en worden voorzien van uw bedrijfslogo om een professioneel kenmerk aan het product te geven.  Ons gespecialiseerde team maakt uw idee werkelijkheid. 

BEDIENINGS-PANELEN

Wij frezen bedieningspanelen uit aluminium. Bedieningspanelen hebben diverse doeleinden. Van de zorg tot machine- en scheepsbouw.

BEHUIZINGEN

Wij frezen en ontwerpen hoogwaardige, industriële behuizingen. Deze kunnen bedoeld zijn voor het beschermen van computers of dergelijke apparaten.

DRAAGPLATEN

Draagplaten of controlepanels dienen als fundering voor het plaatsen van touchscreens of frontfolies. Veel gebruikt in de medische en machine industrie.

OVERIG FREESWERK

Frezen van diverse projecten. Denk aan het frezen van losse letters, kunst, sjablonen en interieurbouw.

Frezen bij Nijdeken

Een korte demonstratievideo van de freesmachines bij Nijdeken. Zo krijgt u een goed beeld van de precisie en professionaliteit die wij leveren.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is frezen?
Frezen is een verspanende bewerking waar door een frees materiaal wordt verwijderd. Dit gebeurt d.m.v. hoog frequent spindels die wel tot 50.000 toeren kunnen draaien.
Zo is een hoge precisie en grote snelheid van verspanen in materialen mogelijk.

Uit welke materialen wordt gefreesd? 
Frezen kan in veel verschillende materialen. Bij Nijdeken Graveer- en Freestechniek zijn we gespecialiseerd in het frezen van aluminium en kunststoffen.

Waarom voor frezen kiezen?
De kwaliteit, in combinatie met anodiseren of lakken, is hoog en de nauwkeurigheid en vlakheid kunnen worden gegarandeerd. Zo krijg je een hoogwaardig, secuur product.

Welke toepassingen heeft frezen?
Het frezen wordt in de techniek toegepast van medisch tot industrieël gebied.
Heel veel dragers, frontplaten, bedieningspanelen en veel andere producten komen voort uit freeswerk.

Contact voor frezen

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Click or drag a file to this area to upload.
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen