Granaatstraat 54 - 7554 TR - Hengelo
074 - 2420445
info@nijdeken.nl

Bedieningspanelen

Bedieningspanelen

Bedieningspanelen maken we uit aluminium plaat. Deze kan functioneren als drager voor uw membraamschakelaars en/of touchscreen. Deze panelen kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en eventueel persbouten.

Bedieningspaneel

Bedieningspanelen voor frontfolies en touchscreens maken we uit Aluminium plaat. De gefreesde aluminium plaat kan functioneren als drager voor uw membraamschakelaars. Deze aluminium draagplaten kunnen ook worden voorzien van gefreesde verdiepingen en verzinkingen zodat uw touchscreen naadloos kan worden gemonteerd waarna frontfolie het geheel tot een representatief product maakt.
Het aluminium wat geanodiseerd is heeft niet alleen een technische functie maar ook een fraaie look.

Draagplaten

Draagplaten zijn vooral bedoeld om een folie te dragen, bij een bedieningspaneel of frontpaneel is het paneel zelf voorzien van de opdruk of gravure, en komt er geen folie op.
Meestal worden deze panelen na afwerking nog geanodiseerd of gechromateerd, afhankelijk van het materiaal dat u kiest.Wilt u uw printplaten achter uw bedieningspaneel monteren dan kunnen wij deze voorzien van draadeinden.
Voor de scheepsbouw zijn er al veel mogelijkheden om jachten en boten te personaliseren en de frontpanelen of bedieningspanelen in toe te passen.