Over ons

Onze naam zegt het al, we zijn volledig gespecialiseerd in industriële 3D laser, graveer- en freestechniek. Wij zijn 35 jaar geleden ontstaan vanuit Nenafa. Dhr. Nijdeken is kleinschalig als zelfstandige in een schuur begonnen met graveren in Apeldoorn.
De verhuizing naar Hengelo was een logisch vervolg doordat er in deze regio veel klanten zitten. In de loop der jaren is het bedrijf  uitgegroeid tot een hoogwaardig graveerbedrijf. Wij beschikken dan ook over hooggekwalificeerde medewerkers en de modernste machines en apparatuur.
Onze nieuwe Datron freesmachines zijn op dit moment de Rolls Royce onder de vlakbed freesmachines waardoor we in staat zijn dubbelzijdige bewerkingen binnen honderdste van millimeters te kunnen frezen, het formaat, van heel klein tot heel groot, 2500mm lang is voor ons geen enkel probleem en dit binnen 0.02mm lukt probleemloos met ons machinepark.

Ervaar alle mogelijkheden van onze graveer-en freestechnieken.
Nijdeken: uw betrouwbare partner!

Na het vestigen in Hengelo is het graveren uitgebreid met de laser graveertechniek en met het frezen van front- en bedieningspanelen uit vlakke aluminium plaat, deze technieken zijn net als het graveren tot kunst verheven waardoor Graveertechniek Nijdeken nu met heel hoogwaardige graveer- en freesmachines de markt kan bedienen. 
In samenwerking met onze oppervlaktebehandelaars kunnen wij uw aluminium producten voorzien van diverse oppervlakte behandelingen zoals  bijvoorbeeld,  Surtec 650 , een anodiseerlaag in diverse kleuren, of een poedercoating.  Met overleg en ons vakmanschap in de graveer- en freesbranche kunnen we u een meerwaarde bieden, bij ons staat de klant centraal.

 

De laatste jaren is er mede door een overname, de leiding in andere handen gekomen en door diverse investeringen een sterke groei doorgemaakt waarbij kwaliteit en vakmanschap de drijfveer is.

Momenteel hebben wij 17 personeelsleden in dienst die zich dagelijks voor u inzetten. Als het om graveerwerk gaat, zijn wij van alle markten thuis.
Kortom, wij zijn de graveurs met een beetje meer, en willen u laten meeprofiteren van onze uitgebreide expertise.

Leo Huijser