YAG Laser

Nijdeken graveer techniek maakt uitsluitend gebruik van een hoogwaardige machinepark. Dit stelt ons in staat om met een preciesie van 1/1000 van een milimeter uw producten met een laser te graveren.
Ook vindt u additionele informatie omtrent deze graveertechniek. Voor  het lasergraveren kunnen wij twee verschillende technieken toepassen. Het lasergraveren met onze YAG laser en het lasergraver of het uitsnijden van kunststoffen en hout met onze CO2 laser. De Yag laser is uitermate geschikt voor het verdiept graveren in staal, matrijzen, muntstempels en gereedschappen maar ook in goud en zilver met als toepassing sierraden. Het principe van een YAG laser is dat hij hele kleine stukjes kan weghakken met zijn laserstraal. Uiteraard zijn dit microns waardoor laserstructuur wel glad en fijn is. Als je deze techniek meermalen herhaalt ga je diepte genereren. Als je hierbij een combinatie van 3 dimensionale software toepast, is het dus mogelijk volledig drie dimensionaal te graveren. Als voorbeeld een Rolex horloge met een persoonlijke gravure op de hoogglans gepolijste achterzijde .

Wat kunnen wij voor u lasergraven? Bekijk de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u een offerte?
klik-hier-gravure

 

 

CO2 Laser

De CO2 laser is een ideale combinatie voor kunststoffen en hout. Van dubbellaags kunststof de bovenste laag weg laseren, geeft een prachtig beeld en mogelijkheden. Hout verkleuren of zelfs uitsnijden kan met uw tekst of logo iets creatiefs opleveren. Met deze laser kan ook 3M dubbelzijdige kleeflaagfolie worden uitgesneden. Heeft u een vorm waarbij dubbelzijdig plakband de contour volledig moet volgen, laat het ons weten.

Mocht u vragen hebben, neem dan ten allen tijde vrijblijvend contact met ons op.