Slagstempels

Slagstempels en machine stempels worden gegraveerd uit zeer hard getrokken staal en is uitstekend geschikt voor het maken van afdrukken op hout, leer, metaal en diverse kunststoffen. We maken gehard stalen slagstempels met uw logo of tekst. Standaard hebben we diverse diameters stalen slagstempels. Onderstaand het overzicht van de slagstempels.

Slagstempel met een diameter van 12mm,
Slagstempel van rond 16mm (is het meest voorkomend)
Slagstempel met een doorsnede van rond 25 millimeter (geeft extra mogelijk heden op uw afslag).
Rond 30mm is de grootste handslagstempel die wij standaard op voorraad hebben.

Uiteraard is iedere afmeting, diameter of vorm speciaal voor u te maken. Ook hebben wij een speciale ringstempel waarin u als goudsmid of zilversmid uw eigen meesterteken kunt laten graveren.

We maken de stempels met een scherpe afdruk, of met gevulde letters of logo's. Een scherpe afdruk vraagt veel minder slagkracht, en slaat dus eenvoudiger mooi in. Voor een afdruk in zachtere materialen is een gevulde afdruk vaak wel mooier. De kwaliteit van de afdruk in leer is wel sterk afhankelijk van de gebruikte leersoort!

Andere mogelijkheden zijn brandstempels, numeroteurs met slagwielen machinestempels, muntstempels, handstempelsets van A t/m Z en van 0 t/m 9 in zware en in extra zware kwaliteit. Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u naar brandenslagstempels.nl Deze website is een onderdeel van Nijdeken Graveertechniek.

Wij kunnen elke slagstempel maken, informeer naar de mogelijkheden.